Tuesday, October 13, 2009

itdwjrh7vp

. Tuesday, October 13, 2009
0 comments

itdwjrh7vp

Read More n Terjemahan Indonesianya »»

Saturday, August 30, 2008

Story of a "RAZFAREN" name that I always used

. Saturday, August 30, 2008
2 comments



Razfaren? Anyone ever heard that name? I hope not, cause that name is already "really me" n I believe no one ever use that name except me, so if your search Google with "razfaren" you will find all the site I ever visit or the site that mine..Hehe

So, for all of you, please don't take my name..Coz it's really important for me, I ever seen in one site there's a bad comment using razfaren nickname, but that's not me! I never do that! What I want to tell you basicly is, please don't use name razfaren anywhere, coz that name are really "belongs to me" compared to my real name that you will know if you search Google with "razfaren"..Hehe

Why razfaren? How the story until I found that name? I'm forgot when exactly, but looks like when I'm junior high school I play Suikoden, that moment I need to give name to the castle and i confused what name should I use. Then I think a colossal name like, so I decide razfaren. Come from words Race I change to Raz, and Maren (my real name) to Faren, if not, it will be a bad name "razmaren" Hoho..So the point is razfaren are race of myself. As the progress, I've changed razfaren to razclick for Pay-Per-Click program n Razfaren Dezhie for my alias name. Dezhie are coming from my girlfriend name Desy. Huf..Looks like I must end the story of why me=razfaren, coz many of my friends ask me about that. Thanks for reading this post!


Artikel ini dalam Bahasa Indonesia:
Razfaren? Ada yang pernah denger ga nama gitu? Gw harap sih ga, soalnya tuh nama emang udah "gw banget" n gw yakin belom ada orang yang make nama tu kecuali gw, makanya kalo lw search di Google "razfaren" pasti bakal muncul semua situs yang pernah gw kunjungin ataupun punya gw..Hehe..

Jadi buat lw semua, jangan ada yang ngambil nama gw ya..Soalnya penting banget buat gw, gw pernah liat di salah satu situs ada yang komentar ga enak pake nama razfaren, padahal bukan gw..Huh..Ada aja sih! Pokoknya, buat lw semua yang udah baca atau belom blog ini, tolong jangan pake nama razfaren di manapun, karena tuh nama dah "belongs to me" dibanding nama asli gw yang pasti lw bisa tau setelah ngelakuin search "razfaren" di Google. Hehe..

Kenapa razfaren? Gimana sejarahnya gw nemuin tuh nama? Gw lupa sih tepatnya, tapi kayanya waktu gw SMP, gw maen Suikoden berapa lupa, terus saat itu diminta namain istana, gw bingung pake nama apa. Teruz gw mikirin nama yang agak kolosal gitu, akhirna gw putusin razfaren. Berasal dari kata Ras gw ubah ke Raz, terus kalo Maren (nama asli gw) gw ubah aja jadi Faren, kan ga enak kalo jadinya "razmaren" Hoho..Jadi intinya razfaren tuh yah ras dari diri gw sendiri. Dalam perkembangannya, razfaren gw ubah jadi razclick untuk program Pay-Per-Click n Razfaren Dezhie untuk ngisi nama samaran gw. Dezhie sendiri berasal dari nama cewe gw Desy. Huf..Sekian deh cerita buat yang pengen tau kenapa gw=razfaren, soalnya banyak temen gw yang nanyain teruz. Thanks buat yang udah baca!


All article in this blog can be copied to your site/blog, but you put my links http://razfaren.blogspot.com as your post source,  Thanks! If you want to exchange link, link me and put a comment, I'll link back you as soon as possible!

Read More n Terjemahan Indonesianya »»

Make Firefox faster and FASTER! 100% Guarantee!

.
4 comments


Who are Firefox fans? I think this is the fastest browser and comfortable to use, it also has many useful add-on. If you not yet use Firefox, just click picture above to download. Here it's the trick to make Fire Fox faster!

1. Write about:config in address bar
2. Search this row

network.http.pipelining => double click then change value to "true"
network.http.proxy.pipelining => double click then change value to "true"
network.http.pipelining.maxrequests => then change value to "100"
network.http.max-connections => double click then change value to "64"
network.http.max-connections-per-server => double click then change value to "20"
network.http.max-persistent-connections-per-proxy => double click then change value to "10"
network.http.max-persistent-connections-per-server => double click then change value to "4"
network.dns.disableIPv6 => double click then change value to "true"

3. Right click anywhere, then choose New > Integer
Give name nglayout.initialpaint.delay n fill the value with "0" (zero)
Right click anywhere, then choose New > Boolean
Give name config.trim_on_minimize n fill the value with "true"

4. Restart browser n fell the difference!
Till here for this moment..This post will be always update if I found other trick
Just for info, use "Fasterfox" add-on to make Firefox faster.




Artikel ini dalam Bahasa Indonesia:
Siapa yang fans Firefox? Browser ini kalo menurut gw sih paling cepet n "PW" buat dipake, add-onnya juga banyak n useful banget. Kalo belum pake Firefox, tinggal klik aja gambar di atas buat download. Gini cara buat ngubah si Rubah Api jadi makin kuenceng!

1. Di address bar ketik about:config
2. Cari baris-baris berikut:

network.http.pipelining => double click lalu ubah value jadi "true"
network.http.proxy.pipelining => double click lalu ubah value jadi "true"
network.http.pipelining.maxrequests => double click value jadi "100"
network.http.max-connections => double click lalu ubah value jadi "64"
network.http.max-connections-per-server => double click lalu ubah value jadi "20"
network.http.max-persistent-connections-per-proxy => double click lalu ubah value jadi "10"
network.http.max-persistent-connections-per-server => double click lalu ubah value jadi "4"
network.dns.disableIPv6 => double click lalu ubah jadi "true"

3. Klik kanan sembarang, lalu pilih New > Integer
Beri nama nglayout.initialpaint.delay dan isi value dengan "0" (nol)
Klik kanan sembarang, lalu pilih New > Boolean
Beri nama
config.trim_on_minimize dan isi value dengan "true"

4. Restart browser dan rasakan perubahannya!
Segini dulu yah..Posting ini bakal terus diupdate kalo nemuin trik baru lagi
Sekedarr tambahan, gunakan juga add-on "Fasterfox" untuk membuat Firefox lebih cepat lagi.





All article in this blog can be copied to your site/blog, but you put my links http://razfaren.blogspot.com as your post source,  Thanks! If you want to exchange link, link me and put a comment, I'll link back you as soon as possible!

Read More n Terjemahan Indonesianya »»

Terms to copy my article to your blog/website

.
1 comments


For all who visiting my blog, you can copy my article to your website/blog. But you MUST write the source of article, i.e Razfaren Private Blog, for you who copying but not given source, I will found you as soon as possible..Hehe

So, I need you to admit my creation, with way like I mention above. Many thanks for you who have do it, for whose don't, maybe you should study blogging ethyc about how to give appreciate to someone.


Artikel ini dalam Bahasa Indonesia:

Buat semua pengunjung yang udah datang ke blog ini boleh ko copy paste isi dari blog ini ke blog/website lw. Tapi dengan syarat lw HARUS NYERTAIN sumber dari artikel yang lw copy paste, yaitu blog gw ini, Razfaren Private Blog, buat yang copy paste tapi ga nyertain, ntar ketauan loh..Hehe

Jadi gw minta lw hargain karya gw, dengan cara kaya di atas tuh..Gw berterima kasih banget kalo lw udah ngelakuin, buat yang belom, tolong belajarlah etika dunia blogging dalam menghargai karya orang lain.


All article in this blog can be copied to your site/blog, but you put my links http://razfaren.blogspot.com as your post source,  Thanks! If you want to exchange link, link me and put a comment, I'll link back you as soon as possible!

Read More n Terjemahan Indonesianya »»

Trick to search MP3 without ever get "LOST"

.
1 comments



If you like searching for MP3 over the net n always fed up coz can't find the song but you must be go from some website to another n then to the xxx sites =))

You can use this way, first, click the picture above, there's a search box, fill with format "artist song title". Ex: "the killers mr brightside" But don't use quotation mark like that. After result shown, click the song title with mp3 or wma format. Then you choose download now, there's a page that show download link after 10 second. Let's try!


Artikel ini dalam Bahasa Indonesia:
Bagi yang suka cari lagu MP3 di internet n sering kesel karena lagunya aja ga ketemu tapi malah diputer-puter ke website ga jelas, n akhirnya malah ke yang "gitu-gitu"
Hahaha..Kasian banget deh lw..! Mendingan ikutin salah satu trik gw ini, gampang kok, mau di warnet juga bisa, bahkan mungkin anak SD kelas 1 juga bisa..Hehe..LEBAY banget dah..

Nah..Begini caranya, pertama lw klik gambar di atas tuh, teruz kan muncul search for, di situ lw tulis format "artis judul lagu" misalnya lw mau cari Ran yang Hanya Untukmu, lw tinggal tulis "ran hanya untukmu" gw jamin 1000% ketemu kok! Apalagi lagu populer, asal jangan lagu karangan lw sendiri aja ya! Hehe..Oh ya, semuanya ga pake tanda kutip ya, teruz kalo udah ketemu kan banyak tuh hasilnya, nah lw klik judul lagu yang belakangnya format mp3. Abiz itu lw pilih Download Now, teruz ntar ada halaman lagi yang bakal nampilin download link lw setelah kurang lebih 10 detik. Selamat mencoba!
 


All article in this blog can be copied to your site/blog, but you put my links http://razfaren.blogspot.com as your post source,  Thanks! If you want to exchange link, link me and put a comment, I'll link back you as soon as possible!

Read More n Terjemahan Indonesianya »»
 

Affiliate

Firefox 3

GrowUrl.com - growing your website
Razfaren Private Blog is proudly powered by Blogger.com | Template by o-om.com.

All Rights Reserved © 2008